Karate

Karate kan worden aanzien als de ideale basis voor vele gevechtssporten: lenigheid, snelheid, kracht, discipline,... je vindt het er allemaal in terug. Dus zelfs al twijfel je welke sport je zou willen doen, Karate is altijd een goede keuze om te starten. Maar op zich is Karate ook een fantastische sport, waar je, indien je het wenst, steeds grotere uitdagingen kunt aangaan. Andere gordels behalen, een hogore Dan,...

Self-Defense

Voel je nooit meer onveilig! Self defense bestaat uit een combinatie van verschillende gevechtsdisciplines. Professionele leerkrachten leren je de meest doeltreffende klemmen aan, gericht op de gevoelige punten van het menselijke lichaam. Met deze kennis kan je je tegenstander gemakkelijk afweren en machteloos maken. Dit programma is geschikt voor alle leeftijden!

Kick Boxing

Deze gevechtskunst vormt de combinatie tussen de basistechnieken van boxen en karate, met het oog gericht op cardio- en conditietraining. Sensei Günther en zijn hele team ontwikkelden een mix in eigen stijl, gepaard met een plezierge en efficiënte workout!


Privélessen

Om te ontdekken, om je te vervolmaken of als je je niet kunt vrijmaken op de dagen en uren van de uurrooster. De Black Academy stelt ook privé - cursussen voor aan particulieren.
1 WEEK GRATIS PROBEREN!

Ontvang een gratis week aan de Blancke Academy ontdekken.